Weids Wonen april 2021

Juni 2021

Nadat in mei een begin is gemaakt met de funderingen van de eerste kavels wordt hier ook in juni hard aan doorgewerkt. In de gele korven is het beton inmiddels goed uitgehard en de fundering wordt voorzien van betonen liggers/balken waar tussen grote tempex vulelementen komen te liggen voor een goede vloerisolatie. Op de vloerisolatie komt een staalmat te liggen en hier wordt de vloerverwarming op bevestigd.

Zo zijn bouwnummers 1 t/m 4 gereed gemaakt voor het storten van de betonnen vloer. Dit proces herhaald zich vervolgens voor bouwnummers 5 t/m 13. In de loop van juni liggen de betonvloeren er in.

Na het uitharden van de betonnen vloer wordt er een begin gemaakt met het opbouwen van de steigers rond de woningen.
Ook wordt er een grote kraan geplaats van Kielstra en worden in alle vroegte de prefab bouw elementen gebracht. Het monteren van de eerste woningen is begonnen.

Bijzonder om te zien hoe snel dit gaat. In één dag zijn alle beganegrond muren geplaatst van 4 woningen. En na een week is het monteren van de eerste 4 woningen gereed, wind en water dicht. Knap werk VDM Woningen!

Alle werkzaamheden verplaatsen zich naar de volgende kavel (5 t/m 10) en hier staan voor het eind van de maand bijna alle begane grond muren.

 

 

Pin It on Pinterest